Serre aanbouw
Vergroot uw leefruimte

Een serre aanbouw vergroot uw leefruimte én wooncomfort. U haalt een stukje buiten naar binnen, en andersom. Bij Busscher Serrebouw is de realisatie van uw droomserre in vertrouwde vakmanhanden. Zo hoeft u straks nog maar één ding te doen: zorgeloos genieten!

Bij Busscher Serrebouw is elke serre aanbouw anders. Laat uw serre aanbouw op maat door ons ontwerpen. Ontdek de oneindige mogelijkheden.

serre aanbouw

Een serre aanbouw van Busscher
verzekert u van:

 • Begeleiding het van totale bouwproces
 • Uniek in ontwerp en uitvoering
 • Optimale isolatie
 • Kwaliteit en vakmanschap
 • Lange levensduur

Wij denken met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Een serre aanbouw van Busscher Serrebouw betekent zorgeloos genieten!

Maak een afspraak

“Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering hebben we prettig contact gehad met prima communicatie. Ze doen wat ze toezeggen. Ook het plaatsen is netjes en zorgvuldig uitgevoerd door nette vaklui.”

De Ruiter, Delden

Haal meer licht en ruimte binnen

Nog meer licht en ruimte door een serre aanbouw? Wij verwerken naar wens een klassiek of modern glazen serredak of lichtstraat in uw serre aanbouw! Van spectaculaire piramide lichtstraten tot een groot zadeldak: geen afmeting of ‘moeilijke hoek’ is ons te gek.  De mogelijkheden zijn eindeloos.

Inspiratie opdoen? Bekijk ons portfolio.

 

Duurzame materialen en triple isolatieglas

Busscher Serrebouw gebruikt duurzame materialen die een lange levensduur garanderen. Zo geniet u zorgeloos van uw serre aanbouw. De lichtstraten en glazen puien zijn allemaal optimaal geïsoleerd en voorzien van HR++ of TRIPLE isolatieglas.

serre aanbouw met schuifpui

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen