Kwaliteit en vakmanschap 

Met een lichtstraat van Busscher Serrebouw bent u verzekerd van een kwalitatief goed product. Wij werken enkel en alleen met duurzame materialen. Hiermee garanderen wij dat u lang plezier zult hebben van uw lichtstraat. Daarnaast kiest u bij Busscher serrebouw voor echt vakmanschap. Wij leveren een mooie lichtstraat op maat in uw huis! 

  • Hoge kwaliteit lichtstraat
  • Goede begeleiding tijdens de bouw
  • Puur vakmanschap

Opties en Kosten Lichtstraat

Nu bent u wellicht nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een lichtstraat op het dak van uw huis. Wij leveren lichtstraten voor verschillende ruimtes met onder anderen een plat dak of zadeldak. Daarnaast kunnen wij ook een dakvenster in de lichtstraat plaatsen. Alles is bespreekbaar. Uw wensen staan bij ons centraal! Wilt u graag advies over de opties voor een lichtstraat? Maak een afspraak met ons! Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van een goed advies voor een lichtstraat op maat.  

Maak een afspraak

Vaak krijgen wij vragen over de kosten van een lichtstaat. Deze zijn zeer afhankelijk van uw wensen. Wilt u graag een indicatie van de kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan op onze website! 

Offerte aanvragen