Met Hemelvaartsdag en Pinksteren werken wij met aangepaste openingstijden. Klik hier om deze te bekijken.

Tuinkamer
Geniet binnen, van buiten

Genieten van uw tuin en terras is eenvoudig als het warm en zonnig weer is, maar wat als het iets kouder is of regent? Wij hebben dé oplossing voor u! Een tuinkamer brengt buiten naar binnen, en andersom. Zo geniet u, ongeacht het seizoen, van de buitenwereld zonder hier warmte of comfort voor in te leveren.

Ontdek de vele mogelijkheden.

Glazen tuinkamer

Wat is een tuinkamer?

Er zijn twee soorten tuinkamers: geïsoleerde tuinkamers en on-geïsoleerde tuinkamers. Busscher Serrebouw heeft zich gespecialiseerd in het bouwen van de geïsoleerde, vrijstaande serre. Tuinkamers van Busscher Serrebouw worden meestal voorzien van mooie transparante glazen vouwwanden of minimalistische schuifpuien, waardoor een geweldig buitengevoel ontstaat.

Onbezorgd genieten van uw tuinkamer

Een tuinkamer van Busscher Serrebouw betekent heerlijk genieten van uw tuin en het buitenleven. Wij maken geïsoleerde tuinkamers zodat u elk jaargetijde het heerlijke buitenleven kunt ervaren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Of u nou kiest voor glas, aluminium, hout of een combinatie hiervan. Busscher Serrebouw ontwerpt en realiseert de tuinkamer van uw dromen.

Meer informatie over een vrijstaande serre, vrijstaande tuinkamer of een tuinkamer in het algemeen? Neem gerust contact met ons op. Of dien een vrijblijvende offerteaanvraag in voor een prijsindicatie van uw wensen.

Tuinkamer in de tuin
Team Busscher Serres

Waarom Busscher Serrebouw?

Wij bouwen o.a. serres, orangeriën, tuinkamers, vrijstaande serres en minimalistische schuifpuien in heel Nederland. Wij geven advies, maken een ontwerp en begeleiden het hele bouwtraject van begin tot eind. Met onze uitstekende service en vakmanschap hebben wij alleen maar tevreden klanten. Ook voor u maken wij dé tuinkamer die precies aansluit bij uw wensen en eisen.

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen