Met Hemelvaartsdag en Pinksteren werken wij met aangepaste openingstijden. Klik hier om deze te bekijken.

Serre uitbouw
Oneindig genieten

Haal meer natuurlijk licht in uw woning en geniet van schitterende uitzichten. Met een serre uitbouw krijgt u meer woonruimte en woongenot. Wacht niet langer en vraag gratis een offerte aan om uw gedroomde uitbouw te laten realiseren!

Bij Busscher Serrebouw is elke serre uitbouw op maat. Zo sluit de uitbouw naadloos aan bij uw woning en wensen. Ontdek de eindeloze mogelijkheden.

serre uitbouw

Een serre uitbouw van Busscher
verzekert u van:

 • Begeleiding het van totale bouwproces
 • Uniek in ontwerp en uitvoering
 • Optimale isolatie
 • Kwaliteit en vakmanschap
 • Lange levensduur

Wij denken met u mee van start tot oplevering. We houden van persoonlijk contact en nemen u netjes mee in het hele proces.

Maak een afspraak

“Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering hebben we prettig contact gehad met prima communicatie. Ze doen wat ze toezeggen. Ook het plaatsen is netjes en zorgvuldig uitgevoerd door nette vaklui.”

De Ruiter, Delden

Serre uitbouw met glas

Een serre uitbouw met hout en glas geeft uw woning meer natuurlijk licht waardoor u meer uit uw woning haalt. Donkere ruimtes worden bruikbare ruimtes. Ideaal voor een extra woonkamer, kantoor of eetkamer.

Duurzaam en geïsoleerd

Busscher Serrebouw geeft veel aandacht aan duurzaamheid en isolatie. Zo maken we gebruik van materialen met een lange levensduur en HR++ of TRIPLE isolatieglas. Hierdoor blijven uw stookkosten laag en verbeterd het comfort in de uitbouw.

Passende lichtstraten

Ook zijn we in staat om een lichtstraat op maat te maken voor uw uitbouw. Volledig naar wens en passend bij de uitbouw.

serre uitbouw met schuifpui

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen