Geïsoleerde woonserre aanbouwen

Bij een serre is het belangrijk dat deze vakkundig geplaatst wordt om een optimale isolatie waarde te krijgen. Als de serre niet goed aansluit op het huis en de wanden slecht geïsoleerd zijn krijgt u hier op de lange termijn problemen mee. De woonserres van Busscher serrebouw hebben een uitstekende isolatiewaarde. Hierdoor blijft de temperatuur zowel in de warme als de koude maanden aangenaam.

Een woonserre aanbouw op maat

Bij Busscher Serrebouw zorgen we dat uw woonserre aanbouw voldoet aan uw eisen. Daarom leveren wij maatwerk. We maken een uniek ontwerp dat past bij het huis en aansluit bij uw wensen. Hiermee zorgen we dat u gegarandeerd gelukkig zult zijn met het eindresultaat.

Heeft u vragen over de woonserre aanbouw of bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een woonserre aanbouw bij u thuis? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven vakkundig advies en beantwoorden al uw vragen. Bent u benieuwd naar de kosten van een woonserre aanbouw? Vraag een offerte aan en u ontvangt van ons een indicatie van de prijs.

 • Begeleiding van begin tot eind
 • Een uniek ontwerp
 • Uitstekende isolatie
 • Jarenlang vakmanschap
 • Hét verlengstuk van uw woning
Woonserre aanbouwen

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen