Tuinserre op maat

Niet elk huis en tuin is hetzelfde, dat begrijpen wij als specialist in geïsoleerde serres, vouwwanden, schuifwanden, minimalistische schuifpuien, lichtstraten en orangerieën maar al te goed. Daarom leveren en monteren wij al onze producten op maat, zo ook onze tuinserres. Hierdoor weet u zeker dat uw tuinserre perfect aansluit bij uw huis én tuin. Niets voor niets kiest de meerderheid voor de kwaliteit, service en begeleiding (van begin tot eind) van Busscher Serrebouw!

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een tuinserre op maat? Vraag dan geheel vrijblijvend een brochure of offerte aan via de knop hieronder. Wilt u liever langskomen in één van onze indrukwekkende showrooms? Ook dat kan via de knop hieronder!

 • Begeleiding van begin tot eind
 • Een uniek ontwerp
 • Uitstekende isolatie
 • Jarenlang vakmanschap
 • Hét verlengstuk van uw woning
Tuinserre

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen