Zorgeloos genieten van uw tuin

Met de kwalitatieve serres van Busscher Serrebouw weet u zeker dat u zorgeloos geniet van uw tuin. Naast de prachtige uitstraling van uw glazen, houten of aluminium serre, geeft een serre eindeloze voordelen. Zo vergroot u met een serre in de tuin uw woonruimte en wooncomfort. Ideaal voor een extra woonkamer, keuken, werkruimte of eetkamer. Bovendien bent u door de hoge isolatiewaardes ook nog eens duurzaam bezig. Dit is voordelig voor het klimaat maar ook uw portemonnee!

Realiseer uw gedroomde tuinserre

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een serre in de tuin? Vraag dan geheel vrijblijvend een brochure of offerte aan via de knop hieronder. Langskomen in één van onze showrooms is ook mogelijk! Ook dat kan via de knop hieronder!

 • Begeleiding van begin tot eind
 • Een uniek ontwerp
 • Uitstekende isolatie
 • Jarenlang vakmanschap
 • Hét verlengstuk van uw woning
Serre tuin

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen