Serre kopen Arnhem

Onze showroom in Ootmarsum is zeker de moeite waard om te bezoeken, hier kunt u onze producten zien en uw wensen door nemen met ons team. Wij bieden u een persoonlijk aanspreekpunt voor al uw vragen tijdens het bouwproces en een uniek ontwerp dat aansluit bij uw woning. U kunt rekenen op onze jarenlange vakmanschap en uitstekende isolatie. Kortom wij zijn hét verlengstuk van uw woning.

Onze serres zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van de nieuwste technologieën. Dit zorgt voor een optimale warmte-isolatie en energie-efficiëntie. Hierdoor kunt u het hele jaar door genieten van uw serre zonder dat het een groot energieverbruik met zich meebrengt. Wij werken met duurzame oplossingen en hebben oog voor het milieu.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvende offerte.

 

Serre Arnhem

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen