Wonen in een landelijke stijl

Een serre geeft u meer ruimte en licht in uw woning. Staat uw huis in een landelijke omgeving? Dan kan een serre ervoor zorgen dat u meer van de groene omgeving kunt genieten. Zo kunt in uw bestaande woning toch genieten van een extra woonkamer of zelfs een eetkamer met uitzicht op uw tuin. De grote ramen van onze serre en orangerie resulteren in prachtige lichtinvallen, maar ook het gevoel van buiten zijn. Zo geniet u zorgeloos van de natuur met behoud van het comfortable binnen.

Hout als landelijk materiaal

Vooral hout is populair bij klassieke serres. Een houten serre geeft een natuurlijke uitstraling wat helemaal past bij de landelijke stijl en bij een tuinserre. De houten van serres van Busscher Serrebouw worden gemaakt van hardhout in combinatie van een aluminium afwerking. Hierdoor beschikt de serre over een lange levensduur en weinig onderhoud.

landelijk wonen

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen