Een grote serre geheel op maat gemaakt

Wij bij Busscher serrebouw leveren enkel maatwerk. Hierdoor kunnen wij garanderen dat uw serre past bij uw huis. We beginnen met goed gesprek zodat we uw wensen kunnen bespreken. Als we eenmaal aan de slag gaan nemen wij u de werkzaamheden uit handen en zorgen dat alles netjes wordt geregeld. Daarbij kunt u bij ons altijd terecht als u vragen heeft.

Vragen over de grote serre

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een grote serre op maat? Of heeft u vragen voor ons? Neem dan contact met ons op. Dan bespreken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn voor een serre aanbouw bij u thuis. Wilt u graag een indicatie krijgen van de kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan op onze website. Voor u het weet bent u aan het genieten in  uw droomserre.

 • Begeleiding van begin tot eind
 • Een uniek ontwerp
 • Uitstekende isolatie
 • Jarenlang vakmanschap
 • Hét verlengstuk van uw woning
grote serre

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen