Glazen vouwwand geïsoleerd

De glazen vouwwand van Solarlux heeft uitstekende isolerende eigenschappen en kan in elke woonsituatie worden toegepast. De Solarlux vouwwand voldoet zelfs aan de strengste eisen van energiebesparing!

De Solarlux vouwwand is leverbaar in verschillende uitvoeringen:
Aluminium: ECOLINE (HR++ glas) en HIGHLINE (triple-glas), hout: SL-66 en SL-78 en hout/aluminium: SL-79 en SL-97. De vouwwanden oftewel harmonicadeuren zijn te gebruiken als deur/opening in een serre, aanbouw, achtergevel of als balkon- en zwembadbeglazing. De glazen vouwwand van Solarlux kan in elke gewenste openingsvorm geleverd worden, naar binnen of buiten vouwend en naar links en/of naar rechts schuivend. In een handomdraai maakt u van uw woonruimte een groot terras!

vouwwand in gebruik SL-60

Materiaal glazen vouwwand

Aluminium: De glazen vouwwand bestaat uit geïsoleerde aluminium profielen en is voorzien van HR++ isolatieglas of triple (3-dubbel) glas. De aluminium profielen kunnen geanodiseerd of gemoffeld worden in elke gewenste (RAL) kleur. De profielen zijn slank, zodat u maximaal geniet van het licht en ruimtelijk effect.

Hout: De glazen vouwwand is uitgevoerd in meervoudig gelamineerd hout (meranti) en is standaard voorzien van HR++ isolatieglas of triple (3-dubbel) glas. De vouwwand wordt gegrond volgens de Solarlux-houtkleurenkaart en kan daarna afgelakt worden in elke gewenste RAL-kleur.

Hout/aluminium: De glazen vouwwand bestaat uit profielen van meervoudig gelamineerd hout (meranti) met aluminium dekschalen aan de buitenzijde. De vouwwand is standaard voorzien van HR++ isolatieglas of triple (3-dubbel) glas.

De speciale scharnieren zijn geïntegreerd in de deuren en zorgen voor een stabiele samenhang van de vouwdeuren en bevestiging aan het loopwerk.

Busscher vouwwand open en dicht

Kleurenschema

Busscher Serrebouw heeft een ruim aanbod van standaard RAL-kleuren en een verscheidenheid aan andere kleuren uit de Solarlux kleurengids.

Vouwwand in gebruik

Busscher Serrebouw is Quality Partner van Solarlux:

Busscher is Solarlux Partner

 

Foto's vouwwanden

Foto's vouwwanden

Een glazen vouwwand geeft meer licht in de woonruimte en bovenal een buitengevoel!

Bekijk de foto's!
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De glazen vouwwand wordt op maat geleverd en is in verschillende uitvoeringen leverbaar naar gelang uw wensen!

Vraag aan

Beoordeling Klantenvertellen