Goed nieuws: u kunt ons weer op afspraak bezoeken, uiteraard volgens de RIVM richtlijnen. Mail info@busscher-serres.nl of bel 0541-293536 ons dan plannen we de afspraak in.

Houten lichtstraat
Extra licht in huis

Een lichtstraat heeft veel voordelen en is in een woonruimte met weinig licht dé perfecte oplossing. Niet alleen het licht, maar ook het ruimtelijk effect en het buitengevoel creëren meer wooncomfort. Onze houten lichtstraten zijn altijd voorzien van een aluminium buitenschil.

Glazen vouwwand van Solarlux

Een houten lichtstraat van Busscher
verzekert je van:

 • Begeleiding van totale bouwproces
 • Uniek in ontwerp en uitvoering
 • Optimale isolatie
 • Kwaliteit en vakmanschap
 • Lange levensduur

Onze lichtstraten worden op maat gemaakt en door onze eigen monteurs gemonteerd en opgeleverd. Topkwaliteit lichtstraten die worden voorzien van HR++ veiligheidsisolatieglas of triple-glas voor een optimale isolatie. Het glas kan ook zon-en warmtewerend worden uitgevoerd.

Maak een afspraak

“Van begin (eerste gesprek) tot aan eind (oplevering serre) is er niets aan te merken op het proces. Wij voelden ons ontzorgt, goed begeleid en hebben uiteindelijk een prachtige uitbouw aan onze woning.”

Vahid, Utrecht

Hout en aluminium

Meestal zie je dat lichtstraten worden uitgevoerd met aluminium profielen, maar een lichtstraat met profielen van hout hebben een natuurlijke charme. Een houten lichtstraat van Busscher Serrebouw, heeft aan de binnenzijde houten profielen en aluminium afdekprofielen aan de buitenzijde.

De aluminium profielen aan de buitenzijde beschermen de lichtstraat tegen weersinvloeden van buitenaf, terwijl het hout aan de binnenkant zorgt voor een behaaglijke, warme sfeer. De binnenliggende houtconstructie is vervaardigd van hoogwaardige FSC en PEFC gecertificeerde houtsoorten (grenen, vuren en larikshout) en maken elke dakvorm mogelijk.

Ventilatie lichtstraat

In een ruimte waar geleefd wordt, is een goede ventilatie zeer belangrijk. Het is mogelijk om een (houten) lichtstraat, in welke vorm dan ook, te voorzien van een dakvenster. Een elektrisch bedienbaar of handbedienbaar dakvenster zorgt voor een natuurlijke ventilatie. Warme lucht stijgt op en moet op het hoogste punt naar buiten kunnen. Een dakvenster kan in elke gewenste stand geopend worden en is daardoor een perfecte vorm van ventilatie.

Serre boerderij met vouwwand

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen