Moderne serre

De familie Bijvank aan het woord:
Bij ons leefde al jarenlang de wens om de zithoek in de kamer tuingericht te maken, zodat we vanuit de woonkamer van onze tuin kunnen genieten. De achtergevel van ons huis en de aangebouwde keuken maakten het simpelweg omdraaien van eethoek en zithoek eigenlijk niet mogelijk en de aangebouwde keuken stond een standaard serre in de weg. Daarbij kwam dat we een “gewone” serre niet bij ons huis vonden passen.

Tot we ergens een vergelijkbaar huis tegenkwamen, waar een “tuinkamer” aan toegevoegd was; zo’n moderne serre zou bij ons met de nodige aanpassingen ook moeten kunnen. Onze dochter (bouwkundige, architect) bood aan een ontwerp te maken en dat resulteerde in een aangebouwde zitkamer met een tuingerichte glaspui van ruim 7,5 meter!

Toen moesten we dus op zoek naar een mooie glazen schuifpui. In eerste instantie keken we naar een standaar aluminium schuifwand, maar daarbij heb je wel erg veel profielbreedte en dat hindert de vrije uitkijk toch wel erg.

Toen wij op ‘architectenweb’ een artikel tegen kwamen over Minimal Windows van Keller waren wij eigenlijk direct verkocht; dat moest het worden: een moderne serre! De dealer die voor ons in aanmerking kwam was Busscher Serrebouw.

Grote schuifpui minimalistisch

Al bij ons eerste contact klikte het zo goed, dat wij eigenlijk van meet af aan erg veel vertrouwen hadden in Martijn en in zijn uitvoerende partners. En dat vertrouwen is niet beschaamd. Wij hadden een zeer uitgebreid pakket aan tekeningen en we stelden hoge eisen aan de afwerking van de, lang niet altijd eenvoudige, bouwkundige details. In zeer goed onderling overleg is alles precies zo uitgevoerd als wij voor ogen hadden en dat binnen de geplande tijd (klaar in 14 weken).

Het resultaat is 100% naar onze wens en we genieten dagelijks van onze nieuwe “woonomgeving”.

Met vriendelijk groet,
Familie Bijvank

Glazen schuifpui Minimal Windows

 

Minimalistische puien

Minimalistische puien

Grote glazen puien, schuivend of vast, zijn dé trend! Door de ultraslanke profielen geniet u optimaal van het licht en buitenleven.

Bekijk de foto's
Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

De nieuwe brochure van Busscher Serrebouw staat weer boordevol fotovoorbeelden en informatie over bouwen met glas!

Vraag aan