10% korting op onze vouwwanden

Busscher Serrebouw is Quality Partner van Solarlux. Solarlux bestaat 40 jaar en ter gelegenheid van dit jubileum ontvangt u vanaf 1 september t/m 31 december 2023 10% jubileumvoordeel op de nieuwste vouwwandsystemen Ecoline, Highline of Combiline.

Een vouwwand is iets heel anders dan een ouderwetse schuifpui. Met een vouwwand kun je een ruimte maximaal openen, terwijl je bij een schuifpui slechts vijftig procent van de gevel kunt openen. Ter illustratie: een glazen vouwwand van 5 meter kun je opvouwen tot een pakket van 50 centimeter. Drempelloos integreer je je binnenwereld met de buitenwereld. Smalle profielen zorgen ook in gesloten toestand voor het behoud van een weids uitzicht.

Meer weten?

Wil je ook wonen met meer licht, meer lucht, meer ruimte, meer groen en een gevoel van vrijheid en flexibiliteit? Ontdek dan de grenzeloze mogelijkheden van Busscher Serrebouw en profiteer nu van het jubileumvoordeel.

triple glas

Actievoorwaarden

De actieperiode is van 01-09-2023 tot en met 31-12-2023. Bij aanschaf van een Solarlux glazen vouwwand van het type Ecoline, Highline of Combiline ontvangt u 10% korting op de verkoopprijs incl. BTW, excl. montagekosten.

Uitgesloten van deze actie zijn de extra producten: zonwering, plissé, ventilatieroosters en eventuele andere aanverwante artikelen van derden. Voor deelname aan deze actie moet het product in de actieperiode zijn gekocht. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.

Deze aanbieding is niet van toepassing op eerdere aanbiedingen en/of gemaakte (prijs) afspraken en reeds verleende kortingen. Deze aanbieding is niet van toepassing op reeds verleende opdrachten. Kortingen zijn niet geldig met terugwerkende kracht en niet inwisselbaar voor contant geld. De korting wordt verrekend over het totaalbedrag van de aankoop.

 

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen