Homepage tekst 2012-2013

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, gevestigd in een schitterend monumentaal pand. Onze openingstijden zijn: di. t/m vrij. van 9.00 – 17.00 uur en za. van 10.00 – 14.00 uur. 

Busscher Serrebouw bouwt serres, orangerieën, tuinkamers, veranda’s en lichtstraten in heel Nederland en dat is niet zo verwonderlijk. Met een serre of orangerie van Busscher Serrebouw kiest u voor vakmanschap en kwaliteit. Dit uit zich de materialen, afwerking, bouwbegeleiding en advies. Wij staan bekend om onze goede service en begeleiden onze klanten door het hele bouwproces.

Op onze website vindt u alle informatie over onze producten, materialen, merken en werkwijze. Heeft u nog vragen, wilt u een offerte, persoonlijk gesprek of een afspraak maken in onze prachtige showroom? Vul dan ons contactformulier in. Wij helpen u graag verder.

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in onze vernieuwde showroom. Sinds kort hebben de bedrijven Architom Architecten en HomeAccent Interieurbureau hier hun intrek genomen. Tevens exposeert Galerie Sous Terre in de showroom van Busscher Serrebouw met prachtige beeldhouwwerken en schilderkunst.

Een bezoek aan onze prachtige showroom is zeker de moeite waard. Ervaar hier onze kwaliteit en laat u door ons adviseren. Neem tekeningen en foto’s van uw woning mee, zodat we samen een mooi plan kunnen maken.

Martijn & Daniëlle Busscher