Busscher trakteert op triple beglazing!

Wie jarig is trakteert! Busscher Serrebouw viert dit jaar haar 10-jarig jubileum en dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. We hebben besloten al onze klanten te trakteren op triple beglazing! En dat betekent dubbel voordeel voor u. Niet alleen bespaart u op het glas, maar denk ook aan de energiebesparing in de toekomst.

De voordelen van triple beglazing

Drievoudig isolerende beglazing (beter bekend als Triple beglazing of Triple glas) verhoogt het wooncomfort door het nog verder beperken van warmteverlies via ramen en deuren ten opzichte van de huidige dubbelglas oplossingen. Driedubbel glas levert een uitstekende thermische prestatie door een verrassend lage Ug-waarde (tot zelfs 0,6) en draagt bij aan een optimale energiebesparing. Hierdoor worden de energiekosten gereduceerd en het milieu minder belast.

Dubbele besparing: in kosten en energieverbruik!

De prijs van triple glas ligt hoger dan andere soorten isolatieglas, maar op termijn verdient u dit terug door een flinke besparing in de stookkosten. Door gebruik te maken van de actie van Busscher Serrebouw blijft u deze extra investering in glas bespaard dus dat betekent dubbel voordeel!

10 jaar Busscher

De triple glas actie van Busscher Serrebouw loopt t/m 31 december 2015.