Serre showroom Eemnes

23 april 2015

Er is nog ontzettend veel werk te doen (we hebben nog 2 dagen!), maar het wordt steeds mooier. Vanavond en morgen wordt er geschilderd. De showroom en de showserres worden aangekleed/ingericht en als dat klaar is……Wij zijn erg benieuwd naar het eindresultaat!

Eemnes Busscher Serre showroom    Serre showroom Eemnes

17 april 2015

Er wordt deze week heel hard gewerkt om de showroom over 1 week gereed te hebben. In een razend tempo krijgt de inrichting van de nieuwe showroom  vorm en worden de serres, tuinkamers en glazen wanden geplaatst. Nog 1 week bikkelen…

showroom eemnes busscher serre bouw     Showroom Eemnes opbouw    Serre showroom Eemnes opbouw

10 april 2015

Nadat de ontwerpen en werktekeningen zijn gemaakt, werd het vorige week ook zichtbaar ‘voor de buitenwereld’ dat aan de nieuwe showroom in Eemnes flink wordt gewerkt. De eerste materialen zijn geleverd en er is een begin gemaakt met de opbouw van de serres in de showroom.

Er worden verschillende opstellingen geplaatst, modern en klassiek, geïsoleerd (serre aanbouw) en ongeïsoleerd (tuinkamers, terrasoverkappingen) om goed in beeld te brengen wat de mogelijkheden zijn op het gebied van bouwen met glas en de hoge kwaliteit van de producten.

Volgende week kunnen we al wat meer van de nieuwe inrichting laten zien. Wij houden u op de hoogte!

opbouw showroom eemnes