In de serre altijd buiten Artikel Living Inspirations

In de serre altijd buiten genieten van de seizoenen.
Wat is er mooier dan de verschillende gezichten die de natuur toont in de vier seizoenen? Het frisse groen in de lente, de felle kleuren van de zomer, warme herfsttinten en de bijzondere winterse schoonheid van de sporen van een koolmeesje in de sneeuw.

Een serre geeft de mogelijkheid alle seizoenen te ondergaan omdat u altijd buiten zit.

En daarvoor hoeft u echt geen grote serre te bouwen. Met een uitbouw van een of anderhalve meter bereikt u al een groots effect. Busscher Serrebouw & Styling verzorgt niet alleen het hele proces van het bouwen van een serre, ook de styling van uw serre is bij dit Ootmarsumse bedrijf in vertrouwde handen.

Busscher Serrebouw wordt gerund door het enthousiaste echtpaar Martijn en Daniëlle Busscher. Afkomstig uit de aannemerswereld werd Martijn benaderd door een serrebouwer om voor hem te komen werken. In eerste instantie sceptisch, maar algauw besmet door het serrevirus deed Martijn veel ervaring op in deze glazen wereld. Hij bouwde serres in heel Nederland: “Een mooi serreland!” Belangrijkste les? “Leren efficiënt te werken, luisteren naar de klant en vervolgens zo duidelijk en volledig mogelijk zijn”. In 2005 start Martijn zijn eigen bedrijf: Busscher Serrebouw & Styling . Zoals de naam al zegt bouwt dit Ootmarsumse bedrijf serres. Hierbij verzorgt Busscher Serrebouw & Styling het hele traject: vanaf het adviesgesprek, coördineren, uitvoeren en opleveren van serres en verbouwingen tot het aanvragen van vergunningen bij de gemeente en overleg met architecten. Betrouwbaarheid is hierbij het sleutelwoord: de vooraf gegeven totaalprijs en levertijd staan bij voorbaat vast.

Eindeloze mogelijkheden
Uitgaande van uw smaak en situatie zijn de mogelijkheden eindeloos.

Busscher Serrebouw & Styling bouwt serres van hout, aluminium of staal of een combinatie van deze materialen.

Veel is mogelijk! Na een uitgebreid gesprek waarin uw wensen centraal staan, wordt een schetsontwerp gepresenteerd. Het team van Busscher Serrebouw & Styling neemt vervolgens de hele verbouwing uit handen.
Maar waar de meeste serrebouwers ophouden, gaat Busscher Serrebouw verder. Martijns vrouw, Daniëlle maakt in dit verhaal het plaatje compleet. Met het diploma binnenhuisarchitectuur op zak en haar ervaring als woninginrichter verzorgt zij de inrichting en aankleding van de serre. Of het nu gaat om raamdecoratie, kleuradvies, de keuze van accessoires of vloeren. De serre moet u het gevoel geven van een comfortabele jas waarin u altijd buiten kunt zitten.
Voor contactinformatie kijkt u op de achterpagina of op www. livinginspirations.nl.