Genieten in de serre artikel Lourens 2011

Genieten in de serre

In de serre genieten van het eerste voorjaarszonnetje of de laatste stralen van de najaarszon. Dat was vroeger zo.  Tegenwoordig is het er ook in de winter heerlijk toeven. Busscher Serrebouw & Styling laat zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn.

Busscher Serrebouw&Styling is actief in heel Nederland. Het bedrijf werd in 2006 opgericht door Martijn & Danielle Busscher en levert serres op maat. “Het voordeel van ons bedrijf is dat we geen productiebedrijf zijn met een magazijn vol standaard profielen. Hierdoor kunnen we serres maken zoals de klant dat wil. Wij bieden optimale flexibiliteit”.

Origineel

En dan maakt het niet uit of het gaat om een klassieke of zeer moderne serres, van hout, aluminium of een combinatie daarvan. “Voor ons is geen uitdaging te groot en de klant krijgt altijd een origineel ontwerp”, vertelt Danielle. “De lijnen zijn bij ons kort, Martijn is een vakidioot en wij bieden messcherpe bouwprijzen. Martijn, gediplomeerd Bouwgarant aannemer, gaat zelf regelmatig mee om een serre te bouwen. Dan is hij het best te pas zoals we dat hier in Twente zeggen. En dan is niet hij, maar de uitvoerder de baas”!

Een serre, wintertuin, tuinkamer of orangerie  staat voor velen gelijk aan genieten. Vertoeven in een heerlijk, al dan niet door de zon, verwarmde ruimte waarin de tuin en het interieur van de woning naadloos samensmelten. Domoticatoepassingen maken het ook in serres mogelijk functionaliteiten in te stellen zoals we zelf willen. De verwarming aan op een vooringestelde tijd, screens die als het schemert dicht gaan en verlichting die op afstand inschakelbaar is voor de gewenste sfeer bij thuiskomst. Danielle:”De serre is geen aangeplakt huisje meer, waar het ’s zomers te warm is en ’s winters te koud. Onze projecten laten zien dat het anders kan en dat de mogelijkheden eindeloos zijn”!

Naar de klant luisteren en deze ontzorgen, dat is wat hoog in het vaandel staat bij Busscher Serrebouw &Styling.

“Op het moment dat ik bij een mogelijk nieuwe klant aan tafel zit, luister ik goed naar de wensen en tegelijkertijd realiseer ik het ontwerp al in mijn gedachten”, vertelt Martijn Busscher. Hij tekent dat vervolgens ter plekke voor de klant uit, zodat deze ziet wat de mogelijkheden zijn. Maar dat is niet alles. Wij verzorgen de bouwaanvraag, en dan weten we voordat deze ingediend wordt of er uberhaubt gebouwd mag worden. Dat hebben wij al voor de klant uitgezocht.  “Alle bouwkundige werkzaamheden en zelf het laten schoonmaken van de nieuwe serre of orangerie kan Busscher Serrebouw&Styling verzorgen. “Wij sturen het hele team van mensen aan dat bij de bouw van een serre betrokken is”. De klant heeft een aanspreekpunt en kan zelf verder met zijn eigen werk. Dat is wat wij onder ontzorgen verstaan! En wil de klant advies bij de inrichting en styling van de serre? Ook dat kunnen wij verzorgen. Danielle is gediplomeerd interieurstyliste, zij weet als geen ander wat de mogelijkheden zijn”.