Bouw, verbouw, interieur en tuinen: een samenwerking zoals het hoort!

Bedrijven werken de laatste jaren steeds meer samen en vooral in de bouwwereld leeft samenwerking heel sterk. Aannemers, klussenbedrijven, schilders, ontwerpers, je kunt het zo gek niet bedenken of men heeft het over samenwerking.

Serre showroom

Twee jaar geleden hebben wij, als Busscher Serre Bouw, een unieke samenwerkingsformule ontwikkeld en in praktijk gebracht aan de Laagsestraat 10 in Ootmarsum. Onze serre showroom, een 100 jaar oude textielfabriek, biedt nu tevens onderdak aan een interieurarchitect, een tuin- & landschapsontwerper en een architect.

In onze prachtige showserres zijn dus andere bedrijven gevestigd. Bedrijven die, net als wij, een relatie hebben met het restylen of nieuw bouwen van de woning. Door deze unieke samenwerking kunt u in onze showroom niet alleen uw verbouw ideeën vormgeven met serres, veranda’s, glazen vouwwanden en lichtstraten maar ook inspiratie opdoen qua interieurstyling en tuininrichting. Zit u in de beginfase van een nieuwbouwplan of verbouwing dan is er zelfs een architect aanwezig die kan adviseren en uw ideeën kan omzetten in een ontwerp.

Unieke samenwerking

Maak ook eens kennis met deze vier onafhankelijke bedrijven die “gewoon” goed kunnen samenwerken. Welkom in Ootmarsum. De koffie staat altijd klaar!

Busscher Serre Bouw – Aanbouw / verbouw, serres, veranda’s, lichtstraten, orangerieën & glazen vouwwanden en schuifpuien.
HomeAccent Interieurbureau– Interieur ontwerp & advies, begeleiding, wand- en vloerbekleding, vloeren en meubelen
Architom – Architect
Borgerink Groentechnisch Adviesburo – Tuinontwerp, aanleg & onderhoud.