Wij werken in beide showrooms volgens de richtlijnen van het RIVM. Ondanks deze regels begrijpen wij het uiteraard als u ons liever niet bezoekt. Wij kunnen u natuurlijk via telefoon of digitaal ook van prijsindicaties, tekeningen en informatie voorzien om uw verbouwing zo goed mogelijk voor te bereiden. Neem gerust contact op.

Afspraak maken in Baarn

Maak een afspraak in Baarn! Vrijblijvend serre advies in Baarn?
Wij hebben een tweede showroom bij Woonwarenhuis Nijhof aan de Minervaweg 3, 3741 GR te Baarn waar u van harte welkom bent voor persoonlijk en deskundig serre advies. Maak gebruik van ons afsprakenformulier om een afspraak te maken. U kunt uiteraard ook bellen om een afspraak te maken: 0541-293536.

Wat kunt u verwachten? Een eerste serre advies zal vooral een inventarisatie van uw wensen zijn. Wij zullen uw woning analyseren en kijken hoe wij uw wensen voor een uitbouw het beste in uw meegenomen schets kunnen toepassen. Als na 1 uur blijkt dat het “klikt”, kunnen wij een vervolgafspraak maken.

Wat moet u meenemen?
Om u goed van dienst te kunnen zijn adviseren wij om het volgende mee te nemen naar een eerste afspraak:
1. Bouwtekening van uw woning
2. Foto’s van uw woning en de plek waar de aanbouw moet komen

Vul het formulier in en maak een afspraak.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Let op! Indien u binnen enkele seconden na het maken van deze afspraak geen bedanktekst op deze pagina ontvangt, neem dan even contact met ons op: 0541 293536 / info@busscher-serres.nl.

.